torsdag 21. desember 2017

Hva frelse betyr for deg @ Bibelstudie


-- For det er Èn Gud og Èn Mellommann mellom Gud og mennesker, Mennesket Kristus Jesus. -- 1.Timoteus 2:5

**********

Julen handler om gode nyheter. Men det er ikke den gode nyheten om spesielle gaver. Det er ikke den gode nyheten om et stort måltid. Det er ikke engang den gode nyheten om og tilbringe tid med venner og familie.

Julen handler om den gode nyheten om Guds kjærlighet.

Bibelen sier at alle av oss er tapt uten Gud. Vi er retningsløse. Vi er uten beskyttelse fra Gud. Vår potensielle evige påvirkning på verden er urealisert. Vi er uten ekte glede. Vår evighet i himmelen er ikke sikker.

De gode nyhetene om jul er at Gud sendte Jesus for og søke og redde de tapte. Bibelen sier: -- For det er Èn Gud og Èn Mellommann mellom Gud og mennesker, Mennesket Kristus Jesus. -- 1.Timoteus 2:5

Hvis du noen gang har brukt tid i kirken, har du sannsynligvis hørt ordet "frelse" mange ganger. Men du kan ikke vite hva Bibelen betyr med ordet. Ordet er som en diamant - du kan se på den fra mange forskjellige vinkler.

Her er hva frelse betyr :

Jesus kom for og redde oss. Vi kan ikke løse alle våre problemer alene. Uten Jesus er vi fanget i andres forventninger. Vi er fanget i og leve for godkjenning av våre jevnaldrende. Vi er fanget i avhengighet. Vi har forsøkt og forandre oss igjen og igjen, men vi har ikke den nødvendige kraften til og unnslippe. Jesus kom for og gi oss den makt.

Jesus kom for og gjenopprette oss. Vi ønsker alle og gjenopprette deler av våre liv som har gått tapt. Uten Kristus, lengter vi etter og gjenvinne vår styrke, vår tillit, vårt rykte, vår uskyld, vårt forhold til Gud. Bare Jesus kan gjøre det.

Gud kom for og koble oss sammen igjen. Jesus kom til jorden på den første julen for og forene oss til Gud, for og gi oss harmoni med Ham igjen. 

Jesus kom til jorden for og gi oss selve gaven. For mange feires bursdagen deres uten og akseptere den frie gave av frelse. Den er uåpnet år etter år etter år. Det er ikke smart. Du ble skapt av Gud og for Gud. Inntil du forstår det, vi livet aldri gi mening.

Denne julen, åpne opp den viktigste tilstedeværelsen du har fått, et nytt forhold til Gud gjennom Jesus. 


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...