tirsdag 18. desember 2018

Bønne guide @ Bibelstudie

Jesus ga spesielle instruksjoner om hvordan man skal be i Matteus kapittel 6.

DETTE ER EN SUBSTANTIV OG PRAKTISK GUIDE TIL Å BRUKE TID OG FOKUSERE PÅ BØNN.

- Lovsang -

Jesus inviterer oss til og ta imot Gud som "vår Far"  når vi ber. Gud er over alt, og det er i Hans mektige Navn at vi ber våre bønner. Begynn din bønn med tilbedelse.

- Ditt rike komme -

Be om Guds styrke for livet ditt og verden. Be for frelse, glede, fred, rettferdighet, Guds nærvær og helbredelse. Gud inviterer oss til og bli med Ham i Hans arbeid på jorden. Be for regjeringen, og alle de i ledelse. Be for kirken og forfulgte kristne og at vi skal være trofaste mot vårt kall.

- Guds vilje -

Be at dine ønsker vil være i harmoni med Guds vilje. Be om at du vil vokse i og stole på Gud og gå med tro. Be om Guds vilje i din familie, jobb, nabolag, kirke, etc

- Forsyning -

Begynn og takke Gud for alt det Han har gjort. Tilbring tid og fokuserer på Gud.

- Tilgivelse -

Be om gjenoppretting og helhet i ditt forhold til Herren. Be Ham om og identifisere eventuelle potensielle hindringer for og bekjenne Ham. Takk Herren for Hans rikelige nåde og be om hvor og hvordan du kan gi det videre til andre i ditt liv.

- Bli guidet -

Be om Herrens veiledning gjennom problemer og situasjoner i livet ditt og Hans styrke for og unngå syndig atferd. Be om og erkjenne behovet for Guds beskyttelse.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...