tirsdag 11. desember 2018

Bibelske mål er trosmål @ Bibelstudie

-- Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk. --
Filipperne 4:13

*******************

Gud vil hjelpe deg i vært område av livet ditt som du gir til Ham.

For og få mest mulig ut av din tid må du tro at Gud vil hjelpe deg hvis du stoler på Ham.

Filipperne 4:13 sier: -- Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk. --

Du kommer enten til og bli en mester på klokken eller du skal mestre den. Og den eneste måten du virkelig kan mestre den på, er ved hjelp av Kristus, som gir deg styrke.

Vi snakker ikke her om positiv tenkning eller  selvhjelps psykologi. Du trenger mer enn positiv tenkning. Du trenger overnaturlig hjelp til og administrere tidsplanen og kalenderen din.

Tro er en faktor i hvordan du styrer tiden din. Selv og sette mål er et spørsmål om tro. Du må tro på at Gud vil hjelpe deg. Jesus sa:
-- Da rørte han ved øynene deres og sa: Det skje dere etter deres tro! --
Matteus 9:29

Innstillingen av GUDS-mål er hvordan du styrer tiden din på en bibelsk måte. Her er de fem karakteristikkene til et TROS-mål:

Fokuser. Et fokusert mål er spesifikt. Du kan ikke bruke ordene "mer" eller "mindre" i et fokusert mål, fordi disse ordene ikke kan måles. Du må si, "Jeg vil gjøre dette innen denne datoen."

Oppnåelig. Et oppnåelig mål er mulig i tro. Hvis du ikke har nok tro til og tro det, ikke sett det, fordi det sliter deg bare ut. Urealistiske mål gjør det bare uoppnåelig.

Individuell. Dette betyr at målet ditt gjelder deg, ikke noen andre. Du kan ikke sette et mål for hva du ikke kan kontrollere!

Sporbar. Et sporbart mål er målbart. Du kan måle fremdriften din og bevise at du gjorde det.

Hjertefølt. Du må føle deg lidenskapelig om målet ditt. Hvis du setter et mål som du ikke er lidenskapelig for, vil du ikke gjøre det.

Er du klar til å sette store, modige mål i tro? Begynn og bruke tiden din godt, ved og lage mål som er fokuserte, oppnåelige, individuelle, sporbare og oppriktige.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...