fredag 2. mars 2018

Det er viktig og opprettholde vennskap @ Bibelstudie


-- Er det da noen trøst i Kristus, er det noen oppmuntring i kjærligheten, er det noe samfunn i Ånden, finnes det noen medfølelse og barmhjertighet, da gjør min glede fullkommen, så dere har det samme sinn og den samme kjærlighet, ja, med èn sjel har det ene sinn. -- Filipperne 2:1-2

************

Det er alltid viktig og skape relasjoner.

Livet handler om og lære og elske, og Gud vil at vi skal verdsette mennesker og gjøre vårt ytterste for og opprettholde venneskapene med dem isteden for og bryte kontakt når det oppstår en konflikt.

Faktisk forteller Bibelen oss at Gud har gitt oss muligheten til og opprettholde vennskap. En betydelig del av Det Nye Testamentet er viet til og lære oss hvordan vi skal komme sammen med hverandre. 

Apostelen Paulus lærte at vår evne til og komme sammen med andre er et tegn på åndelig modenhet. Fordi Kristus vil at familien skal være kjent for vår kjærlighet til hverandre. 

Paulus skrev: -- Til skam for dere sier jeg dette! Så finnes det da ikke noen vis mann blant dere, ikke en eneste en, som kan skifte rett mellom sine brødre? -- 1.Korinterbrev 6:5 Han var sjokkert over at ingen i Kirken var moden nok til og bidra til og løse konflikten på en fredelig måte.

Hvis vi ønsker Guds velsignelse i våre liv, og vi ønsker og bli kjent som Guds barn, må vi lære og være fredsskapere, Jesus sa: -- Salige er de som stifter fred, for de skal kalles Guds barn. -- Matteus 5:9

Legg merke til at Jesus ikke sa: "Salige er fredsminnene" fordi alle elsker fred. Han sa heller ikke "Salige er de fredssomme", som ikke vil bli forstyrret av noe. Jesus sa: "Salige er de som stifter fred"- de som aktivt ønsker og løse konflikter.




Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...