torsdag 24. august 2017

Du er verdifull uansett hvem du er @ Bibelstudie


-- For mennesker ser det som øynene ser, men Herren ser på hjertet. -- Deler av 1. Samuelsbok 16:7

*******

Vi må alltid beskytte livets helligdom, for menneskelig liv åpenbarer Guds hensikt og viser Guds herlighet.

Du er verdifull, uansett hvem du er eller hvor du er fra. Og det samme gjelder for hvert barn - uansett hva samfunnet prøver og fortelle deg,

Ingen av oss er perfekte, men Bibelen forteller oss at Gud aksepterer ansvaret for alle våre genetiske mangler. Visste du at det inkluderer ikke problemene i våre liv, som vi tok på oss selv på grunn av dårlige valg som overvekt, røyking eller for mye alkohol, Men alle de genetiske svakhetene som du ikke hadde noe og si på, er alle en del av deg.

Bibelen sier i deler av 1. Samuelsbok 16:7 : -- For mennesker ser det som øynene ser, men Herren ser på hjertet. --

Gud aksepterer ansvar fordi Han har et større perspektiv enn noe menneske. Han kan se hva du ikke kan se. Og Han elsker hver en av oss for vårt potensiale til og gjøre de store tingene Han har planlagt for oss, uavhengig av våre ulemper.

Gud kommer ikke til og sammenligne deg med noen andre. Han skapte deg til og være deg. Du er Hans mesterverk. Han kommer til og hjelpe deg med og nå ditt unike potensial.



Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...