onsdag 16. august 2017

Ting i verden og det og sammenligne @ Bibelstudie


-- Ja, gudsfrykt med nøysomhet er en stor vinning. For tomhendte kom vi inn i verden og tomhendte må vi forlate den. -- 1. Timoteus 6:6-7

Gud er mer interessert i din karakter enn din komfort. Han kommer ikke til og gi deg ting hvis du ikke har lært prinsippet om tilfredshet først.

Tålmodighet er ikke mangel på ambisjoner. Det er ikke mangel på mål. Tålmodighet betyr at lykken din er avhengig av omstendighetene dine.

Hvordan fjerner du det som gjør deg misfornøyd? Du eliminerer årsaken: - Sammenligne -. Vi sammenligner alt i dette landet. Biler, klær, utdanning, mobiler, hager og listen er lang.

Når du sammenligner deg med andre, kommer du til og bli misfornøyd. Du må lære og slutte og sammenligne deg med andre. 

Paulus sier i Filipperne 4:12:  -- Jeg vet hva det er å ha det trangt, og hva det er å ha overflod. I alt og i alle ting er jeg innviet, å være mett og å være sulten, å ha overflod og å lide nød. --

Tålmodighet kommer ikke naturlig. Det er noe vi må lære. Hvis vi gjør dette, lover Gud og møte alle våre økonomiske behov.

Bibelen sier: -- Ja, gudsfrykt med nøysomhet er en stor vinning. For tomhendte kom vi inn i verden og tomhendte må vi forlate den. -- 1. Timoteus 6:6-7

En av de største hemmelighetene i og lære og være tilfreds er og innse at du egentlig ikke eier noe. Det er alt på lån til deg i ca 80 år! Du tok ikke med en eneste ting i denne verden, og du kommer heller ikke til og bære noe ut av den. Du får bare bruke det mens du er her på jorden. Bibelen kaller det forvaltningen. Du er leder eller forvalter av hva Gud lar deg ha mens du er her, men det er egentlig ikke ditt. Når du forstår at du bare er en leder av de velsignelsene Gud lar deg ha i livet ditt, og du holder dem med en åpen hånd, vil du ikke være opptatt av og miste dem.

Så hva om du taper ting? Gud kan slå av en kran og slå på en annen like enkelt. Lær og være tilfreds, fordi ting ikke varer. Gud er mer interessert i din karakter enn din komfort.






Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...