torsdag 7. september 2017

Gjør mindre, slik at du kan gjøre mer @ Bibelstudie


-- Forgjeves står dere tidlig opp og setter dere sent ned og spiser brødet dere har slitt for. Det samme gir han sine venner mens de sover. -- Salme 127:2

******

Bibelen sier i Markus 12:30: -- Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av hele ditt sinn  og av all din kraft. --

En annen måte og si dette på, er og elske Gud med måten du snakker på, alle dine følelser, alt du tenker på og alle dine handlinger. Gud formet deg til og gjøre disse tingene. 
En som elsker Gud med alle sine handlinger, elsker Gud med sin styrke. De er livets energiske aktivister - de presterer i arbeidet sitt og er folk som presser ting fremover og får ting til og skje i livets praktiske forstand.

Hva er hensikten med de menneskene som elsker Gud med alle sine handlinger?
Verden trenger bidrag. Vi trenger ikke bare kommunikasjon, medfølelse og hensyn. Vi må gå på jobb og gjøre det! Vi trenger mennesker med initiativ, energi, handling og prestasjon.

Men vi har alle feil, og for gjerninger er det overarbeid. De som elsker Gud med alle sine handlinger, jobber hele tiden. De slutter aldri og tenke, og de stopper absolutt ikke. De er alltid opptatt.

Gud sier i Salme 172:2 : -- Forgjeves står dere tidlig opp og setter dere sent ned og spiser brødet dere har slitt for. Det samme gir han sine venner mens de sover. --

Hvis du er en som elsker Gud med alle dine handlinger, ville det være et godt vers og sette opp på speilet på badet ditt.  Gud vil at Hans kjære skal ha sin rette hvile.

Noen av dere trenger og gjøre mindre, ikke mindre for Gud, men mindre på andre områder, så du får mer tid til og gjøre det som betyr mest.

Bibelen sier at når du blir en troende, gjør Gud deg til en ny person: -- Nei, den som er i Kristus, er en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til. -- 2. Korinterbrev 5:17

Når du blir en troende, er fortiden din tilgitt, du har et hjem i himmelen. La meg fortelle deg noe som ikke endres når du kommer til Kristus. Din personlighet endres ikke. Gud endrer bare retningen din når du kommer til Ham. Faktisk ønsker Han og styrke deg. Husk at du fikk din personlighet fra Ham.

Gud vil ikke gjøre deg til en klone av alle andre på den måten du tilbeder og tjener og elsker Ham. Han vil at du skal tjene Ham med din personlighet. Ikke bare det, men Han vil styrke din personlighet, ikke dempe den. 




Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...