mandag 18. september 2017

Hvil, og stol på Guds tid @ Bibelstudie

- Vær stille for Herren og vent på Ham! Bli ikke sint på den som lykkes med sin vei, den som setter i verk onde planter! Gi slipp på vreden, la harmen ligge! Bli ikke sint, det fører til det onde. -- Salme 37:7-8


**********


Ordspråkene 19:2 sier: -- Iver uten kunnskap er at det onde, den som har hastverk, trår feil. -- 


Det er frustrerende når du har det travelt og Gud ikke. Gud har det aldri travelt! Bibelen sier en dag er som tusen år og tusen år som en dag for Gud. En av de mest ubrukelige tingene er og prøve og fremskynde Gud. Når vi prøver og ta saken i egne hender og hjelpe Gud, kommer vi i vanskeligheter.


Når du får en drøm fra Gud og bestemmer deg for og gå for det, men blir tvunget inn i Guds venteplass, begynner du og finne ut hvordan du kan gjøre Guds drøm alene.


Men Bibelen sier og stole på Guds tid:  -- Vær stille for Herren og vent på Ham! Bli ikke sint på den som lykkes med sin vei... -- Deler av Salme 37:7


Hvile kan være en handling av tro. Det betyr at du venter på Gud. Da Jesus og disiplene var i en båt som ble fanget i en stor storm, sovnet Jesus bare Seg gjennom stormen mens disiplene freaket ut. Da de vekte Han for og spørre "Hvorfor sover Du?" Svarte Han "Ved og sove gjennom stormen, kan vi stole på Gud selv midt i en storm. "


Når vi kommer inn i en storm, har vi en tendens til og ligge våken hele natten og bekymre oss om det. Men det betyr at vi ikke lever av tro. Vi kan ikke få noe søvn fordi vi ikke stoler på Gud til og ordne opp. Gud sier: " Husk at Jeg alltid er med deg, og du kan stole på timingen Min."


Bekymring gjør deg bare vondt. Så slutt og bekymre deg, og begynn og stol på at Gud jobber i deg og gjennom deg mens du er i en forsinkelse på vei til drømmen din.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...