torsdag 14. september 2017

Hvis du vil høre Gud, stå stille og hør @ Bibelstudie




-- Lytt til dette, Job! Stans og erkjenn Guds under! -- Job 37:14

*********
Noen ganger som voksne klarer vi ikke helt og bli stille og være stille.
Men du må være stille for og høre Gud snakke. Hvis du vil høre Guds visjon, må du slå av fjernsynet. Du kan ikke lytte til Gud og Tv samtidig!

Det er mulig at Gud ikke snakker til deg fordi du aldri er stille. Noe skjer alltid i tankene dine, så mens Gud forsøker og nå deg, får Han et signal om at du er travel. Du må reservere tid alene med Gud.

Bibelen sier i Job 37:14 -- Lytt til dette, Job! Stans og erkjenn Guds under! --

Gud ønsker og tilbringe tid med deg. Han sier at du skal ha pause, være stille, være alene og lære ensomheten, så Han kan snakke med deg.

Får Guds drøm for livet ditt verdt en dag i livet ditt? Hvis du noen gang har hatt en dag hvor du ikke har gjort noenting, har du vært alene med Gud da? Snakk med Gud i bønn. La Gud snakke med deg gjennom Bibelen. Slapp av. Skriv ned de tankene Han legger i tankene dine. Sett noen mål. Se igjennom avtaleboken din og todo-listen din. Prioriter tid sammen med Gud. Tilbring dagen med og si: "Gud, hvor vil Du at jeg skal gå? Hvilken retning vil du lede føttene mine?

Gud snakker til deg, så ta deg tid til og lytte - ikke bare for èn dag, men også regelmessig. Dette kalles en stille tid, og det er når du har din samtale med Gud.



Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...