torsdag 8. februar 2018

Ta til deg den beste informasjonen for og leve det beste livet @ Bibelstudie


-- Det står skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som går ut av Guds munn. -- Matteus 4:4

************

Hvis du vil at sinnet ditt skal være et sunt sinn, må du fylle sinnet ditt med sannhet.

Vi vet alle viktigheten med ernæring. God og sunn mat, et balansert og riktig kosthold gir deg de næringsstoffene du trenger for og bli sterkere, sunnere og gir deg energi. Dårlige og raske karbohydrater og junk food skader kroppen din. Prinsippet er det samme når det gjelder tankene dine. Du må ikke fylle sinnet ditt med søppel eller gift, men med sannhet.

La meg fortelle dere om en gruppe som  heter Oxford Analytica. Har dere hørt om det før? Kanskje ikke. Men det er en gruppe som har stor innflytelse i verden. Hver dag klokken 06.00 samles lederne i et rom for og få rapporter fra hele verden om hva som har skjedd de siste 24 timene, fra avlingsprisene som øker i Kina til mer uro i Midtøsten. Deretter tar de en avgjørelse om hva som må sies om det. Klokken 11.00 gis det en rapport til grupper som betaler mye penger for denne informasjonen, som for eksempel CIA og store selskaper.

Oxford Analytica er basert på ideen om at de beste lederne tar den beste beslutningen når de har den beste informasjonen. 
Selv om du er en god leder, og du ikke har den beste informasjonen, vil du mest sannsynlig ta en dårlig beslutning.

Du trenger den beste informasjonen for og leve det beste livet som Gud vil at du skal leve. Denne informasjonen finnes i Guds Ord. 

Bibelen sier: -- Det står skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som går ut av Guds munn. -- Matteus 4:4

Gud ønsker at du skal få den beste informasjonen slik at du kan ta de beste avgjørelsene og motta det beste Gud har for livet ditt. Det gjør du ved og mate deg selv med Guds Ord gjennom hele dagen, hver dag.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...