onsdag 19. juli 2017

Kom til Gud akkurat som du er - Bibelstudie

-- Men Gud viser Sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere. -- Romerne 5:8

*********

Alt det som Jesus gjorde for deg, gjorde Han av kjærlighet. Bibelen sier at Gud skapte deg til og elske deg. Den eneste grunnen til at du lever, er fordi du ble skapt for og bli elsket av Gud.

Hvis Gud ikke ville ha deg i live, ville ditt hjerte stoppe øyeblikkelig. Du ville ikke engang puste akkurat nå. Gud skapte deg og vil at du skal være i live, så Han kan elske deg og at du kan elske Ham tilbake.

Gud sa ikke bare at Han elsker deg, Han viste det. Bibelen sier: -- Men Gud viser Sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere. -- Romerne 5:8

Det står mens vi fortsatt var syndere. Før jeg kjente Gud eller visste at jeg trengte Gud i mitt liv, døde Jesus for meg.

Det er en myte som sier at vi må rydde opp i våre problemer før vi kan komme til Gud. "Det er noen ting jeg må rette opp i livet mitt først, og så kan jeg komme til Gud." Nei! Du kommer til Gud med dine problemer - det gode, det dårlige og det stygge.

Det er som når vi pusser tennene våre før vi går til tannlegen for og få tannrengjøring eller når vi vasker opp oppvasken før vi legger den i oppvaskmaskinen. Hvorfor gjør vi det?

Gud sier, " Nei, nei! Du trenger ikke og rydde opp dine problemer før du kommer til Meg. Bare kom til Meg. Ta med alle dine problemer. Jeg har alle svarene. Kom som du er."

Bibelen sier i Salme 57:3 : -- Jeg vil rope til Gud, Den Høyeste, til Gud som fullfører verket for meg. --

Det var det Jesus gjorde i påsken. Gud sendte Ham fra himmelen for og redde oss på grunn av Sin kjærlighet. Så du kan ta med dine problemer til Gud, fordi Han har svaret.

Hvis du ikke tar til deg denne nyheten. blir døden av Jesus Kristus og Hans oppstandelse bortkastet for deg personlig. Det spiller ingen rolle i livet ditt. Du kan kjenne igjen gaven, men du må fortsatt motta den.

-- For dersom du bekjenner Herren Jesus med din munn og tror i ditt hjerte at Gud har oppreist Ham fra de døde, skal du bli frelst. For med hjertet tror en til rettferdighet, og med munnen bekjenner en til frelse. -- Romerne 10:9-10

Gud ber deg ikke om og gi et løfte du ikke kan holde. Gud ber deg om og tro på et løfte som bare Han kan holde.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...