mandag 10. juli 2017

Når man har tro, men samtidig tvil - Bibelstudie

-- Og ofte har den kastet ham både i ild og i vann for å ødelegge ham. Men hvis Du makter å gjøre noe, så ha barmhjertighet med oss og hjelp oss! - Jesus sa til ham: - Hvis du kan tro, alt er mulig for den som tror. - Barnets far satte straks i å rope, og sa med tårer: - Herre, jeg tror. Hjelp min vantro! -

********

Er det mulig og bli fylt med tro og tvil på samme tid? Ja! Du kan ha tro på at Gud vil at du skal gjøre noe og fortsatt være redd for døden.

Men det er ok, fordi Gud lar deg begynne med den troen du allerede har. Det kan være litt, men det er alt du trenger for og starte.

Vi har alle tenkt på et tidspunkt: - Herre, jeg har litt tro. Men jeg har også noe tvil. - Det er her Gud vil møte oss og gi oss det vi trenger for og fortsette og utføre det arbeidet Han har gitt oss til og gjøre.

Hva er det i livet ditt som du stoler på Gud? Hva er det i livet ditt der du sliter med tvil og lurer på om Gud virkelig hjelper deg?

Knærne dine kan skjelve, men du må bare sette en fot foran den andre og fortsette.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...