torsdag 6. juli 2017

Trofaste mennesker deler sin tro - Bibelstudie

-- Se, da førte de Ham en lam mann som lå på en seng. Da Jesus så deres tro, sa Han til den lamme: - Barn, vær frimodig! Dine synder er deg tilgitt. - -- Matteus 9:2

**********

Trofaste mennesker deler sin tro. Dagens vers kommer fra historien i Matteus 9 om vennene til en mann som var syk og lam. De ville han skulle bli helbredet, så de brakte ham til Jesus ved og senke ham gjennom taket.
Legg merke til at det ikke var troen til den lamme mannen som førte til helbredelsen. Det var vennene hans sin tro. Da Jesus så disse fire vennene som var omsorgsfulle nok til og bringe sin lammede venn, sa Han:- De har stor tro. De forventer at Jeg skal helbrede deres venn. - Og Han gjorde det.

Gud ser på for og se om du er trofast nok til og bringe dem som trenger helbredelse. Og hvis du er, vil Gud ære din tro. Han vil ikke bare helbrede din venn. Han vil også velsigne deg. Det er en velsignelse av din tro.
Så lenge vi fortsetter og bringe lammede folk og andre som trenger helbredelse til Jesus.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...