fredag 27. oktober 2017

En reise med livslang reising, starter med dette valget @ Bibelstudie


-- Hengi ditt hjerte til rettledning, og dine ører til kunnskaps ord. -- Ordspråkene 23:12

**********

Din reise med livslang læring begynner med et valg. Det er et valg du bare kan ta. Det er en utrolig viktig beslutning som vil påvirke hele livet ditt.

Bibelen sier: -- Hengi ditt hjerte til rettledning, og dine ører til kunnskaps ord. -- Ordspråkene 23:12

Din utdanning stopper ikke, folk sier at de er glade for at de har fullført utdannelsen sin, så nå kan de starte på karrieren sin. - Gud har så mye mer Han vil lære deg! Din utdanning bør aldri ende.

Og lære er ikke en scene i livet ditt, det er livet ditt! Gud vil at du skal lære noe nytt hver dag. Så ikke stopp - noensinne!

Begynn og jobb med og lære en ny ferdighet i år, Gud vil at du skal vokse. Du burde være og kan være annerledes - bedre - et år fra nå enn du er i dag.

Livslang læring vil gjøre deg til en bedre leder, en bedre forelder, en bedre ektefelle, en bedre venn. Det vil gjøre ar du blir mer effektiv i jobben din. Det gir både suksess og fortjeneste.

Bibelen sier: -- Hvis øksen er sløv og en ikke sliper eggen, må en bruke mer styrke. Men visdom har den fordelen at den vil lykkes. -- Forkynneren 10:10

Hvis du har en øks som er sløv og du hakker tre, vil det ta mye mer energi for og gjøre det. Hvis øksen din er skarp (som representerer ferdigheter i dette verset.) , blir det ikke så mye jobb.

Bibelen sier og jobbe smartere, ikke vanskeligere. Du kaster ikke bort tid med og gjøre øksen din skarpere. 


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...