onsdag 17. oktober 2018

Du må godta virkelighetens feil @ Bibelstudie


-- Men det finnes ikke et rettferdig menneske på jorden, en som gjør godt og ikke synder. -- Forkynneren 7:20

*********************
I Norge er fiasko nesten den uutslettelige synden.  Vi ønsker suksess. Men den slags press skaper stort stress på mennesker. Frykt for fiasko har mange forskjellige ansikter. Det kan føre til at du er ubesluttsom og en perfeksjonist som klamrer seg fast til sikkerhet. Fordi vi er redd for og mislykkes, fjerner vi alle slags risikoer.

For mange av oss er frykten for fiasko et jerngrep på våre hjerter. Selv noen av de mest lykkeligste menneskene i verden er mest påvirket av en frykt for og mislykkes.

Derfor ber jeg deg om og legge merke til det jeg skriver nå:  Vi har alle gjort feil. Det er ikke bare et "du problem" , det er et menneskelig problem. Bibelen sier: -- Men det finnes ikke et rettferdig menneske på jorden, en som gjør godt og ikke synder. -- Forkynneren 7:20

Ikke bare du har gjort feil i fortiden, men du vil også gjøre mer i fremtiden. Jeg garanterer det. Selv om du nekter og ta en risiko er det en feil. 

Mange sier: "Men hva om jeg mislykkes?" - hva mener du hvis? - Du har allerede mislykkes mange, mange ganger i livet. Så har jeg. Du gjør en feil på et område av livet ditt akkurat nå.  Og du vil mislykkes mye mer i fremtiden.

Du vil aldri overvinne din frykt for fiasko til du fullt ut aksepterer at du ikke er perfekt.

Bibelen sier det er bare en feil du trenger og frykte: -- Vær på vakt så ikke noen kommer bort fra Guds nåde, for at ikke noen bitterhetens rot skal vokse opp og gjøre skade, så mange blir smittet av den. -- Hebreerne 12:15

Du trenger nåde. Det gjør vi alle!

Først når vi slipper frykten for fiasko, vil det slippe sitt vanvittige grep på våre liv. Når det skjer, kan vi fullt ut akseptere Guds nåde. 


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...