onsdag 1. november 2017

Fra det vi vet om Gud, til det vi stoler på Gud for @ Bibelstudie


-- Ved å bekjenne den er noen kommet på villspor bort fra troen. -- Deler av 1.Timoteus 6:21

*******

Det er 45, 72 cm mellom hodet og hjertet ditt. Dessverre vil noen mennesker savne himmelen av de 45, 72 cm. De kjenner Gud i hodet, men ikke i deres hjerter. De tror intellektuelt på evangeliet, men de har aldri latt det forandre sine hjerter.

Jeg har aldri glemt den viktigste sannheten av alle sannheter jeg noensinne har lært. Vi ble skapt av Gud. Vi ble skapt for Gud. Inntil vi forstår det, vil livet aldri gi mening.

Du ble ikke skapt for din egen skyld.

Bibelen sier i deler av 1.Timoteus 6:21: -- Ved å bekjenne den er noen kommet på villspor bort fra troen. -- 

Du har kanskje en teori. Du kan kanskje kjenne kaos. Du kan kanskje kvantefysikk. Men hvis du ikke kjenner Gud, savner du hensikten med livet ditt.

Alle svarene er i Bibelen. Jesus, Guds Sønn som Gud sendte til jorden, døde på Korset for deg. Du er unik, skapt i Guds bilde, kjenner du Gud? Vet du hvem Jesus er? - Svarene er i Bibelen, Guds Ord.

Gud bryr Seg ikke om hvor bra du gjorde det i din karriere, eller hva du har på bankkontoen din, Han vil at du skal lære og kjenne Han. Gud elsker deg mer enn noen kan noensinne elske deg. Han har skapt deg og Han ønsker at du skal ta kontakt med Han, Han vil vise deg alt det fine Han har for livet ditt. For Han har en gave for livet ditt, en mening, en plan.

Husk at Jesus elsker deg <3


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...