onsdag 10. januar 2018

For og få Guds kraft, gi Ham tilliten din @ Bibelstudie

Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk.
Filipperne 4:13

************

Et riktig forhold til Jesus er grunnleggende for alle områder av livet ditt.

Gjennom et forhold til Jesus kan du vokse og forandre på måter som er umulige og gjøre uten Jesus. I sannhet kan vi ikke oppnå noe uten Gud:

Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk.
Filipperne 4:13

Utfordringen kan virke umulig når vi gjør noen store forandringer i våre liv. Selvfølgelig er det umulig når vi prøver og gjøre det på egen hånd! Men Guds styrke som arbeider gjennom vår tro, vil gjøre det umulige til det mulige.

Det er derfor det tar tro på hva Gud vil at du skal gjøre. Du vil aldri kunne gjøre det på egen hånd. Du var aldri ment og kunne det! Alt du kan gjøre i din egen styrke krever ikke tro.

Når du kommer til Kristus i anerkjennelse av dine svakheter, blir Han ofte din største svakhet i din største styrke. Men det skjer bare gjennom Guds kraft. Bibelen forteller oss at det er en direkte forbindelse mellom tro og makt. Jo mer tro du har i Gud, jo mer kraft og flere velsignelser har du i ditt liv.

Jesus illustrert dette i Matteus 13, hvor Han besøkte sin hjemby, Nazareth. Bibelen sier at Jesus ikke gjorde mange mirakler i sin hjemby på grunn av folks mangel på tro.

Gud velsigner folk som ikke er redd for å stole på Ham helt. Når du gir Ham din tillit, fyller Gud deg med sin kraft. I Bibelen anses Abraham som troens far. Det står:
Men på Guds løfte tvilte han ikke i vantro, men han ble sterk i sin tro, idet han ga Gud ære.
Romerne 4:20

Uten Guds kraft i livet ditt, går du bare på egen energi. Og det er som å ha en bærbar datamaskin som er frakoblet; Batteriet vil til slutt slukke, og all strøm vil være borte. Hvorfor vil du leve sånn?

Tenk på det slik: Du har et lite batteri i deg. Du kan løpe gjennom livet på egen kraft, noe som betyr at du blir sliten hele tiden.

Eller du har tilgang til Guds kraftverk, forutsatt at du bare plugger inn og innrømmer at du trenger Guds hjelp. Gud har ubegrenset makt for å opprettholde ditt liv og oppdrag.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...