onsdag 3. januar 2018

Velg og stol på Gud i 2018 @ Bibelstudie


-- Ved tro, etter å ha fått et guddommelig varsel om de ting som ennå ikke var synlige, bygde Noah i gudsfrykt en ark til frelse for sin husstand. Ved den fordømte han verden og ble arving til den rettferdighet som er av troen. -- Hebreerne 11:7

***********

Tro er lydighet når du ikke forstår det. Bare i Det nye testamentet er det 1.050 kommandoer, og de er alle der for din fordel. Gud ser ting som "Elsk dine fiender" og "Tilgi de som gjorde deg vondt". Det er ikke lett! Det finnes mange kommandoer i Bibelen som virker vanskelige, urimelige, urealistiske, uoppnåelige eller til og med umulige. Men Gud sier det ikke for og være slem, Han sier det fordi Han vet best og vet hva som vil gjøre deg glad mer enn du gjør.

Hver gang Gud forteller deg og gjøre noe, er det en test av din tro. Spørsmålet er dette: Stoler du på Gud eller stoler du på verden?

Vi har startet et nytt år, og det er et viktig spørsmål og stille, hvordan svarer vi på det i 2018. Vil vi stole  på Gud? Vil vi stole på Guds Ord, eller vil vi stole på hva verden sier at vi bør gjøre?

Gud sier "Jeg vil du skal gjøre dette!" Og da skal du gå. Hvorfor? Gud sier "Fordi jeg sa det".

Det er en test. Hvis du ikke lærer og adlyde, vil du savne så mange velsignelser i livet som Gud har for deg.






Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...