onsdag 8. mars 2017

Jesus har krysset veien før oss


-- De styrket disiplenes sjeler, oppmuntret dem til å fortsette i troen og sa: << Vi må gå inn i Guds rike gjennom mange trengsler.>> -- Apostlenes Gjerninger 14:22

Guds folk har sine prøvelser, det ble aldri designet av Gud, da Han valgte sitt folk, at de skulle være et utprøvd folk, det ble aldri lovet dem frihet fra sykdom og smerter. 

Prøvelser er en del av livet vårt, de var forutbestemt for oss i Kristus sin arv. Så sikkert som stjernene er formet av Hans hender, og stjernens baner er fastsatt av Ham, så sikkert er våre prøvelser tildelt oss. 

Vi må aldri forvente og unnslippe problemer, hvis vi gjør det, vil vi bli skuffet, for ingen av våre forgjengere har vært uten dem. Vi leser om mange eksempler i Bibelen, og en av de er Abraham, han hadde sine prøvelser og ved sin tro ble han far til de troende. Mek dere også biografier av alle patriarkene, profeter, apostler og martyrer, og dere skal vite at ingen av disse var uten prøvelser.

Veien til Guds barn, har Jesus krysset før oss og Jesus heier på oss, Jesus har holdt ut og Jesus hjelper oss igjennom vanskelige veier og valg og ikke minst prøvelser, sykdom og smerte.

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...