søndag 11. september 2016

Jesu tilflukt og styrke


-- Gud er vår tilflukt og styrke, en hjelp i trengsler, en hjelp som er funnet overmåte stor. -- Salme 46:2

Det er så mye dårlige nyheter i verden. Dagsrevyen minner mest av alt om en skrekkfilm, med alle reportasjene om drap, terrorister, snøstormer, oversvømmelser og jordskjelv for og nevne noe. Tankene dine blir fulle av frykt hvis du bare er opptatt av disse farene og glemmer at Jesus tar vare på deg.

Husk at Jesus er din tilflukt og styrke, alltid klar til og hjelpe deg i vanskelige tider. Du trenger ikke  være redd for noe i det hele tatt, for Jesus har full oversikt. Hver eneste dag øser Han Sin nåde ut over talløse steder og situasjoner. Jesus lar velsignelser regne over planeten du bor på - til og med mange mirakler finner sted - men dette blir ikke nevnt i dagsrevyen.

Ikke vær opptatt av de dårlige nyhetene. Vær opptatt av Jesus. Legg merke til Hans nærvær overalt omkring deg, og husk at Jesus er din tilflukt.

-- Gud er vår tilflukt og styrke, en hjelp i trengsler, en hjelp som er funnet overmåte stor. Derfor skal vi ikke frykte selv om jorden blir omveltet og fjellene blir kastet i havets dyp. -- Salme 46:2-3

-- Salig er det folk som kjenner den gledesfylte jubel. Herre, de vandrer i lyset fra Ditt ansikt. -- Salme 89:16

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...