torsdag 27. april 2017

Hvor ofte spør vi Gud om råd? @Bibelstudie



-- Folkene skal prise Deg, Gud. Alle folk skal prise Deg. -- Salme 67:6

(Dette innlegget er like mye til meg selv)

Det er rart hvor lite vi bruker og gjør av de Åndelige velsignelsene som Gud gir oss. Selv om Han er "vår egen Gud", søker vi oss selv, men lite til Ham. Hvor ofte spør vi Gud om råd? Hvor ofte søker vi Guds veiledning i livet? Vi har våre problemer og stri med og vi bærer våre byrder selv, isteden for og kaste de over på Herren, dette er ikke fordi vi ikke kan, det er vår egen skyld at vi ikke gir fra oss våre byrder. Føl ikke på frykt, for du har en Gud til og hjelpe deg. Gå til din skatt og ta alt du trenger, for det er alt du kan ønske deg. Lær den Guddommelige ferdigheten til og gjøre Gud til og gjøre alle ting for deg. La Han forsyne deg med alt, Han kan være til deg istedenfor alle. La meg da oppfordre deg til og gjøre bruk for din Gud. Gjør bruk av Ham i bønn. Gå ofte til Ham, for Han er din Gud.

Vil du ikke bruke et så stort privilegium? Fly til Herren, fortell Ham alle dine ønsker. Bruk Ham hele tiden ved tro til enhver tid.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...