tirsdag 16. august 2016

Forvent det umulige


-- Den som bor i Den Høyestes skjul, skal hvile under Den Allmektiges skygge. -- Salme 91:1

Regn med vanskeligheter - de er rett og slett en del av det og leve i denne verden. Hold opp med og prøve og finne ut hvordan du kan unngå ethvert problem. Et enkelt liv er ikke løsningen. Et enkelt liv narrer deg til og glemme at du trenger Jesus. Alle mennesker trenger Jesus!

Når du kommer til Jesus for og få hjelp - når du satser på Jesus - gir Han deg kraft til og heve deg over problemene.

 Regn ikke bare med vanskeligheter - forvent det umulige også! Tider vil kommer da du ikke vil ha den fjerneste anelse om hva du skal gjøre - du klarer rett og slett ikke ta deg av den situasjonen du er oppe i, ikke prøv og stikke av fra den. Det problemet er faktisk det aller beste stedet og oppdage Jesus i all Hans kraft og herlighet.

Rop ut til Jesus når du ser problemene komme opp foran deg! La Jesus kjempe for deg. Og se hvordan Han jobber for deg mens du hviler i skyggen av Hans Allmektige nærvær.

-- Etter dette hørte jeg en kraftig røst av en stor skare i Himmelen, som sa: << Halleluja! Frelsen og æren og prisen og makten tilhører Herren, vår Gud! -- Johannes Åpenbaring 19:1

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...