torsdag 8. juni 2017

Og stole på Herren, er godt for helsen din @ Bibelstudie


-- Vend tilbake til din hvile, min sjel, for Herren har gitt deg overflod. -- Salme 116:7

********

Gud har gitt deg kroppen din i gave, og den kommer med en bruksanvisning: Bibelen. I Den er alle instruksjonene du trenger for og ta vare på deg selv og leve et langt liv.

Du vet allerede det grunnleggende: riktig ernæring, mosjon, en god natts søvn. Her er en helsefaktor du kanskje ikke har tenkt på for og leve lenge og ha det bra:

Og stole på Herren, er godt for helsen din:

Bibelen sier: -- Sett din lit til Herren av hele ditt hjerte, og stol ikke på din egen forstand! -- Ordspråkene 3:5

Hvorfor er det og stole på Gud godt for helsen din? Fordi når du stoler på Ham, er du ikke bekymret.

Salme 116:7 sier: -- Vend tilbake til din hvile, min sjel, for Herren har gitt deg overflod. -- 

Hvis du virkelig stoler på Herren, blir du mindre stresset. Bibelen sier i Ordspråkene 14:30: -- Et sunt hjerte er liv for hele legemet, men misunnelse er råte for beina. --

Det er ikke bare det du spiser som betyr noe. Det er det som spiser deg. Du kan ha det rette kostholdet og være veldig sund, men hvis kroppen din er fylt av vrede, bekymring, frykt, lyst, skyld, sinne, bitterhet eller noen annen følelsesmessig sykdom, kommer den til og forkorte livet ditt.

Men den gode nyheten er dette: Når vi erstatter vår bekymring med større tillit til Gud, tar vi et stort skritt mot og leve et sunnere liv!

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...