torsdag 15. juni 2017

Ta deg tid til og trene @ Bibelstudie



-- For kroppslig øvelse er nyttig til noe, men gudsfrykt er nyttig til alle ting, og den har løfte både for det livet som er nå, og for det som skal komme. -- 1. Timoteus 4:8

************

En av måtene vi trener for gudsfrykt er ved og opprettholde vår fysiske helse. Sannheten er at kroppen din ikke var designet for inaktivitet. Gud skapte deg for og være aktiv. Selv en daglig tur vil gjøre forskjell i din fysiske og åndelige velvære.

En ting jeg har lagt merke til er at de fleste av oss er overbevist om det, men ikke forpliktet. Vi vet at trening er bra for oss. Vi er overbevist om det, men det betyr ikke at vi har forpliktet oss til og trene.

Hva pleier og være unnskyldningen? " Jeg har ikke tid ".

Men har vi tid til og være syk? Hvis vi ikke gjør tid til trening, vil vi sannsynligvis bli tvunget til og ta oss til en sykdom. Er det på den måten  vi vil bruke tiden vår?

Hva er den vanlige feilen? Vi overdriver når vi starter og trene. Vi gjør store endringer og setter oss for høye mål og prøver og få det til iløpet av noen uker.

Filosofien vår er at hvis noe er bra, bør det blir enda bedre. Vi har vært i dårlig form i flere år, men så prøver vi og komme i form på en uke! Og så jobber vi så hardt at vi blir helt utslitt, helt utmattet og slutter og trene.

Nøkkelen er trening, ikke anstrengende trening. Ønsker du og komme i form, øker du treningen gradvis. Det vil hjelpe deg til og holde deg forpliktet til et regelmessig treningsprogram.

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...