tirsdag 23. mai 2017

For finner vi håp ? @ Bibelstudie

-- Men håpets Gud skal fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan ha overflod av håp ved Den Hellige Ånds kraft. -- Romerne 15:13

Et grunnleggende spørsmål vi spør i livet: Er det håp? Det blir spurt hver dag av tusenvis av mennesker på tusenvis av forskjellige måter.
Når det er snakk om sykdom, økonomi, forhold mellom mennesker, urettferdig som skjer og mye mer.

Du kan gå 40 dager uten mat og tre dager uten vann. Men du kan gå åtte minutter uten luft. Men du kan ikke gå et sekund uten håp. Det er en viktig del av livet.

Men fordi vi hele tiden er desperate etter håp, er det så lett og få falske forhåpninger. Folk faller for all slags svindel. Astrologi, kurer og mye mer. Uansett så skuffer disse håpene. Ingenting skuffer mer enn et falskt håp.

Så hvor vender vi oss for og finne ekte håp? Bibelen sier at vi skal vende oss til Gud. Bibelen sier dette i Romerne 15:13: -- Men håpets Gud skal fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan ha overflod av håp ved Den Hellige Ånds kraft. --

Gud er den eneste kilden til håp som aldri vil skuffe.  Når vi legger vår tro på Ham, gir Han glede, fred og håp. Vi trenger den slags håp.

I slutten av Esekiel står det: - Herren er der. -
Gud er alltid der. Han er i din fortid, i din nåtid og i din fremtid. Han er med deg på de gode stedene og Han er med deg på de vonde stedene. Han er overalt. Og du er aldri, aldri alene. Hvor Gud er, er det håp.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...