torsdag 25. mai 2017

Følg Guds plan, og ikke menneskers sin @ Bibelstudie

-- Menneskefrykt fører i snare,  men den som stoler på Herren,  skal være trygg.  -- Salomos Ordspråk 29:25

******

Folk som utfører store ting i livet, møter som oftest folk som prøver og frata dem det de oppnår.  Folk vil påvirke de, og sier det ikke er mulig.
Da Wright- brødrene prøvde og fly sitt første fly, fortalte folk dem at det aldri ville fungere fordi mennesker ikke kan fly.
Da Moses førte israelittene over ørkenen,  klaget folket " vi kommer til og dø!  Vi vil gå tilbake til Egypt ! "
Da John F. Kennedy sa at USA ville sende en mann til månen, sa mange mennesker at det ikke var mulig, og aldri kom til og skje.

Alle som har prøvd og gjøre noe bra har alltid opplevd folk som sier de imot og ikke tror de kommer til og klare det. Saken er at de menneskene som ikke tror du klarer det ikke nødvendigvis er dårlige mennesker.  De kan ønske det som er best for deg, de kan elske deg. Men de er ikke Gud.

Bibelen sier : -- Menneskefrykt fører i snare,  men den som stoler på Herren,  skal være trygg.  -- Salomos Ordspråk 29:25

Noen av oss har blitt avhengig av andres meninger,  og det er ikke alltid vi er klar over det en gang. På en måte har noen av oss blitt avhengig av godkjenning av andre.

Når du gir mer vekt på andres meninger,  enn du gjør til Guds oppfatning,  vil du bli på sidelinjen når Gud ønsker deg i spillet. Du vil bli låst opp i et fengsel av selskapt frykt. Andre menneskers meninger kan hindre deg fra Guds hensikt for livet ditt.  Ikke la det skje.

I Jesaja 8:13 står det: -- Hærskarenes Herre, Ham skal dere holde hellig.  Han skal være deres frykt, og Han skal være Den dere er redde for. --

Gå etter Guds plan for livet ditt. Han er din største heialeder. Han vil at du skal lykkes, og Han jobber i livet ditt slik at du vil også.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...