fredag 5. mai 2017

Du er unik ! @ Bibelstudie



-- Jeg vil prise Deg, for ved fryktinngytende gjerninger, er jeg blitt et underverk. Underfulle er Dine gjerninger, og min sjel vet det så vel -- salme 139:14

Når mennesker har det vondt, trenger de en enkel sannhet. Det er ikke nok og fortelle noen og be, lese Bibelen eller gå i Kirken. Du må hjelpe dem og vite hvordan man gjør endringer i livet. Og vi kan ikke gjøre endringer i vårt liv før vi kjenner vår identitet. Du kan ikke bli alt som Gud skapte deg til og være.

Du er fantastisk, som Salme 139:14 forteller oss. For og oppfylle Guds hensikt for deg, må du se på livet ditt og forstå faktoren som påvirker identiteten din. Da må du få mest mulig ut av det du får. Vi har alle fått forskjellige foreldre, smerter, problemer og potensial.

Den første faktoren som gjør deg som du er, er kjemien din. Dette inkluderer DNA, gener og hormoner. Noen av oss ble født med lav smerteterskel. Andre har høy smerteterskel. Noen av oss har lite energi. Andre har mye energi. Noen av oss har dårlig syn eller smerter, noen av oss har lave nivåer av serotonin som kan forårsake depresjon. Osv osv.

Ingen av oss er fullkommen, og ingen feil er syndig eller skammelig. Du har feil som gjør deg unik. Disse feilene er en del av deg.

Du vil aldri kunne gjøre endringer i livet ditt eller oppfylle Guds hensikt for livet ditt, hvis du ikke forstår at du er fantastisk og er unik, skapt i Guds bilde og herlighet. Spørsmålet er dette:
Hva vil du gjøre med hånden du har blitt utdelt?

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...