mandag 22. mai 2017

Forandre noe, forandre deg @ Bibelstudie

-- La oss ransake våre veier og granske dem, og vende tilbake til Herren. -- Klagesangene 3:40

Du kan ikke forandre alt. Men du kan forandre deg. Når livet ditt føles som det faller fra hverandre,  vet du hva du kan endre - og hva du ikke kan endre og det kan gjøre hele forskjellen.

Du kan ikke endre fortiden din. Du kan ikke endre gaver og talenter som Gud har eller ikke har gitt deg.

Kanskje det er på tide og akseptere alle disse tingene.  Du vil begynne og finne fred midt i problemer når du godtar det du ikke kan endre. Du vil gjøre deg og menneskene rundt deg som du elsker så inderlig en stor tjeneste.
Det er mye du ikke kan endre, men det er noe viktig du kan endre: Deg selv.

Da Jeremias verden falt fra hverandre, skrev han dette i Klagesangene 3:40: -- La oss ransake våre veier og granske dem, og vende tilbake til Herren. --

Hva skjer i livet ditt som ikke stemmer overens med hva Gud ønsker? Avhengig av hvordan vi reagerer, kan kriser hjelpe oss når vi lærer og fokusere på det som betyr noe: Jesus.
For og omorganisere livet ditt på Guds måte må du ha en oversikt over alle områder i livet ditt. Du må se på det som drar deg ned.

Det er ikke lett. Det kan bli rotete. Det er alltid tøft og vende seg fra synd, selv når det drar oss ned.  Men du kan ikke finne helbredelse ellers. Når verden din faller fra hverandre,  vil du bli fristet til og bekjempe alle områder i livet ditt. Det er bortkastet tid. Du kan ikke forandre alt - men du kan forandre deg. Og når verden din faller fra hverandre,  kan det bety alt.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...