mandag 1. mai 2017

Mine tips til Bønn



Hei kjære blogg lesere. I dag tenkte jeg og komme med 5 tips til Bønn. Vi kan hoppe rett inn i tipsene med en gang :-)

1. Ta Bønn like seriøst som Jesus gjorde. - - I disse dagene skjedde det at Han gikk opp i fjellet for å be. Og Han ble der hele natten i bønn til Gud. - - Lukas 6:12 - Dette var en gang Jesus ba, det er flere ganger nevnt i Guds Ord i Evangeliene at Jesus ba. Og jeg synes det er fantastisk at vi har Jesus som vår guide til Bønn. Han ba hele tiden og det var Hans største prioritet i Hans liv.

2. Bruk kristne sanger som en guide til Bønn. - Kristne sanger kan dere printe ut. Og de gir en helt fantastisk guide til Bønn. Hvis du hører på lovsang og synger det ut, kan du bruke det som en bønn. Det er mange fine lovsanger eller annen kristen musikk, bruk gjerne de som du føler virkelig snakker til sjelen din.

3. Bruk dagbok eller kunst som Bønn - Hvis du ikke klarer og fokusere når du ber, kan dette være en god idè, og også dans. Det er mange måter du kan vise din takk og kjærlighet til Jesus på. Skriv gjerne ned dine bønner i en bønnebok. Noen ganger synes jeg det er lettere og skrive ned bønnene mine i en bok, som et slags bønnebrev til Jesus.

4. Fokuser på og be - Fokuser på og be og ikke hva din kropp vil gjøre. Ofte finner man på unnskyldninger for og ikke be. Og man blir opptatt av andre ting isteden. Men prøv og bruk tiden din med Gud. Om det bare er for en liten stund.

5. Gripekors og Bønnelenke - ofte kan det være godt og fysisk gripe tak i Korset og be en bønn med og flytte en og en kule for og ha mer fokus. Vi mennesker kan lett miste fokuset. Tenke på f.eks middagen for dagen. Da kan det være godt og sette seg godt til rett og fysisk gripe tak.


*******

Håper disse tipsene kan være til hjelp i deres Bønneliv. Ønsker dere en velsignet 1 Mai :-)

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...