mandag 22. februar 2016

Hva innebærer det og seire



-- For vi vandrer i tro , ikke ved det synlige. -- 2.Korinterbrev 5:7

Hva innebærer det og seire? Samfunnet mener at det og seire innebærer og være den beste, bedre enn alle andre og ha kontroll.

Jesus mener at det og seire - for evigheten betyr og la Han være Herre i livet vårt. Det innebærer og innrømme at vi har behov for Jesus og at vi har tillit til at Han leder oss.

Jeg synes vi ikke bare skal la Jesus velsigne det vi allerede har bestemt oss for og gjøre, men heller be Jesus om hva Han ønsker for oss. Jesus kan gi oss drømmer som føles umulig og fullføre, men alt handler om og stole på Han. Og vi gjør det ikke på egenhånd, Jesus er her alltid og ingenting er for vanskelig for Jesus.

Ja vi kommer til og feile iblant og rote det til, men når vi stoler på Jesus, bruker Jesus like fullt feilgrepene våres til og utvikle troen vår og hjelpe oss og seire. På Hans måte.

-- De rettferdige roper, og Herren hører, og Han frir dem ut av all deres trengsler. Herren er nær hos dem som har et sønderbrutt hjerte, og den som har en sønderknust ånd, frelser Han. -- Salme 34:18-19



Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...