tirsdag 14. februar 2017

Siste nytt @ Kristne nyheter


- Det koster og tro

Kristne fra India blir drept for sin tro. En kristen og hans familie i Jharkhand blir brutalt torturert for deres tro i den lokale byen, det resulterte i at en i familien døde.

Kilde: mobiload (et samlet sted for kristne nyheter)

- Kristne i Kina

Mu`en kirken i chibi byen i Kina. ga nylig hjem til hjemløse barn. Kirken samlet inn 36.000 CNY og ga 156 barn og fattige familier en vinterkåpe.

Kilde: Christian News

- Hevn angrep i sentral Afrika

En pastor drept, og to kirker er ødelagt av en muslimsk gruppe i sentral Afrika. Det var en hevn angrep på grunn av at Pastoren ikke støttet og fulgte politikken. Dette skjedde den 13 februar.

Kilde: Christian News

- Nigeria er det farligste landet for kristne

The United House of Representatives har erklært Nigeria for det farligste landet for kristne, Dette på grunn av muslimske ekstremister.

Kilde: Mobiload (et samlet sted for kristne nyheter)

- En kamp om tro for et ateist blir film

Da kona til ateisten Lee Strobel ble kristen, ville Lee dokumenterer at hun tok feil, der ble til en spennende bok. Mens nå skal den bli film. Jeg gleder meg!

Kilde: Dagen

- Og gjøre Jesus synlig for den som tror

Led 17, årets lederkonferanse til Pinsevenner har begynt. I år handler konferansen om og gjøre Jesus synlig for dem som ikke tror. Dette synes jeg er supert. Mange fine taler og fine budskap på konferansen.

Kilde: Korsetsseier

**********

Mesteparten av nyhetene er oversatt av meg fra engelsk til norsk.

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...