torsdag 23. februar 2017

Ta opp ditt kors og følg Jesus @ Bibelstudie


-- Jesus, som elsket ham, så da på ham og sa: <<Du mangler èn ting. Gå av sted og selg alt det du eier og gi til de fattige, og du skal få en skatt i Himmelen. Og kom, ta opp korset og følg Meg! >> -- Markus 10:21

Ikke fall under korset i fortvilelse, eller løp vekk fra det i frykt, men ta det opp som en sann etterfølger av Jesus. Jesus var en kors bærer, Han leder an i veien for sorg. Du kan ikke ønske deg en bedre guide. 

Korset er ikke laget av fjær, eller fylt med fløyel, det er tungt og river ti ulydige skuldre, men det er ikke et jern kors, men frykten har malt det med jern farger, det er et tre kors og En Mann kan bære den, for Mannen med smerten prøvde lasten. Ta opp korset ditt og i kraft av Den Hellige Ånd, vil du snart bli så forelsket i den, som Moses vil du ikke bytte ut Kristi kors for alle skattene i Egypt.

Husk at Jesus bar det, og det vil lukte søtt, husk at det vil bli etterfulgt av kronen og den kommende fylde av herlighet. 

Herren hjelper deg bøye din ånd i underkastelse til Guds vilje, når du sovner i kveld og våkner med morgendagens sol, kan du gå videre til dagens kors og bli en tilhenger av En Korsfestet. 

Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...