tirsdag 21. februar 2017

Og lese Guds Ord @ Bibelstudie


-- La deres ferd være uten pengekjærlighet! Vær fornøyd med det dere har! For Han har selv sagt: < Jeg skal aldri forlate deg og aldri svikte deg. > -- Hebreerne 13:5

Hvis vi bare kan forstå disse ordene av troen, har vi alt erobret våpenet i hånden vår. Tvilen vil bli drept av dette sverdet. 

Livets trengsler,  falskhet og fristelser er lette plager når vi kan gjemme oss under Hans verk, for det har Han sagt. Ja for enten glede i vår stillhet, eller for styrke i konflikten vår, vil det lære oss den store verdien over og søke og lese i Guds Ord. Det kan være et løfte i Ordet som vil passe deg, men det vet du ikke hvis du ikke leser i Ordet, og da går du glipp av trøsten og styrken og gleden som Guds Ord gir oss.

Du er som en fanger i et fangehull, og det er en nøkkel du må finne, og den kan få deg fri. Men hvis du ikke ser etter nøkkelen, kan du fortsatt være en fange, selv om friheten er nær hånda de.

Det kan være en viktig medisin i Guds Ord, og du kan fortsette og være syk, med mindre du vil lese og studere Guds Ord, hva Han har sagt.

Bør du ikke foruten og lese i Bibelen, lagre de rike minnene om Guds løfter? Når du husker andre ting du har lest og gjemmer på vers av kjente poeter, eller leser ting i blader, på nettet, og du får kunnskap, bør du ikke få kunnskap om Guds Ord, sånn at du lett kan sitere versene som løser problemer eller gir deg styrke når du er i tvil?

Siden Han har sagt at Guds Ord er kilden til all visdom og all trøst, la det bo hos deg som en kilde med vann som veller frem til evig liv. Så skal du vokse og bli sunn, sterk og glad i det guddommelige liv.



Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...