onsdag 22. februar 2017

Guds styrke @ Bibelstudie



-- Men hans bues styrke holdt, og hans henders armer ble smidige ved hendene til Jakobs Mektige, der Hyrden kommer fra, Israels Klippe. -- 1. Mosebok 49:24

Den Styrke som Gud gir Jakob, er virkelig styrke, det er ikke tapperhet man skryter av, en fiksjon, en ting som menn snakker om, som ender i røyk, det er sann guddommelig styrke.

Hvorfor står Jakob imot fristelsen? Fordi Gud gir ham støtte. Det er intet vi kan gjøre uten Guds kraft. All sann styrke kommer av Jakobs mektige Gud. Det er en velsignet kjent måte Gud gir Hans styrke til Jakob. "og hans henders armer ble smidige ved hendene til Jakobs Mektige.." Slik en far lærer sine barn, slik lærer Herren dem som frykter Ham. Han legger armene på dem. Gud, Den Allmektige, evige, bøyer Seg fra Sin trone og legger hånden på barnets hånd, strekker armen rundt armen til Jakob, så han kan bli sterk. Styrken er tillagt Jakobs mektige Gud.

Nå, uansett hvor du leser om Jakob i Bibelen, så husk pakten. All makt, all den nåde, alle velsignelser, all barmhjertighet, alle de tingene vi har, strømmer til oss igjennom pakten. Hvis det ikke var noen pakt, så ville vi svikte, for all nåde kommer som lys og varme fra solen.


Leter du etter sannheten? Søk Guds Ord

«Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for a...